O nama

O nama

Tvrtka je osnovana 1991.godine sa sjedištem u Križevcima, u privatnom vlasništvu.

Osnovna djelatnost tvrtke sastoji se od projektiranja različitih tehnoloških procesa, prvenstveno u rudarstvu i građevinarstvu, izrade tehničke dokumentacije za pojedinačne transportne uređaje, te organizacija proizvodnje i montaže transportnih uređaja i postrojenja.

Tehnološke procese u preradi mineralnih sirovina, tehnološka postrojenja i ostalu opremu uspješno smo izveli širom Hrvatske, Bosne, Slovenije, Austrije, Francuske i ostalih zemalja Europe.

Posebnu pažnju dajemo zaštiti čovjekove okoline, pa tako u svakom projektu nastojimo ugraditi suvremena tehnička rješenja zaštite čovjekove okoline. U tom smislu posebno se bavimo sustavima pročišćavanja prljave tehnološke vode u procesu pranja mineralnih sirovina i vraćanje čiste vode u proces, čime se dobiva znatna ušteda u potrošnji vode iz prirodnih izvora i onemogućuje onečišćenje vodotoka od prljavog mulja.

Tijekom 90-ih godina surađivali smo sa austrijskim i njemačkim kompanijama na projektima za ljevaonice i čeličane (Mannesmann Demag, MAN, Herweg).

Usko surađujemo sa tvrtkom AR-Tech iz Zagreba na izradi dijelova projekata za SANDVIK – Mining and Construction kao što su: postrojenja za izuzimanje materijala, postrojenja za transport i skladištenje materijala i sl.